Úvod Aplikácie Kid Mode: Bezpečné a zábavné prostredie pre vaše ratolesti

Kid Mode: Bezpečné a zábavné prostredie pre vaše ratolesti

0

Ak máte deti, tak určite viete, že vaše smartphony ich lákajú ako lesklé predmety lákajú straky. Veľa krát sa však stáva, že svojimi nešikovnými prstami sa nechtiac preklikajú na záložky, ktoré sú pre vás dôležité, či dokonca k telefónnemu zoznamu. Tam potom končí všetka sranda a situácia tak väčšinou končí plačom. Dnes vám predstavíme aplikáciu, ktorá váš smartphone, či tablet premení na zábavné, no hlavne bezpečné ihrisko.

Kids Mode je prostredie, ktoré po jeho aktivácii premení váš smartphone alebo tablet na prostredie, ktoré je prispôsobené deťom. Nájdu v ňom rôzne hry, bezpečné videá, skicár a veľa ďalšieho. Nachádzajú sa v ňom aj funkcie, ktoré sú primárne určené pre anglicky hovoriace deti, no myslím, že každý rodič privíta ak sa ich dieťa stretne s angličtinou už v skorom veku.

Okrem týchto funkcií nájdete v rodičovskom paneli nastavenia detského zámku, kde si budete môcť zamknúť svoje zariadenie aby ste sa do rodičovského nastavenia dostali skutočne len vy.

Tak ako pri mnohým ďalších aplikáciách, aj tu existuje prémiová verzia, ktorá vám ponúkne funkcie ako vyučovacie predmety (Matematika, Čítanie – po anglicky, Veda, Sociálne vedy, kognitívny vývoj, kreatívny vývoj) alebo dokonca aj filter násilia, čo znamená, že každá hra dostane svoje hodnotenie a tak si vaše dieťa zahrá len také hry, v ktorých je toľko násilia, koľko si sami určíte.

Kid Mode je skvelá voľba pre každého rodiča, ktorý chce svojmu dieťaťu dopriať možnosť vzdelávať sa pomocou vášho smartphonu. Základná verzia je zadarmo a keď by ste v tejto aplikácii videli potenciál, tak si ju môžete predplatiť za 3.95 Eur (98.4 Kč) na mesiac.

[app]com.zoodles.kidmode[/app]