Úvod Neprehliadnite vlavo Dostane Samsung Galaxy S3 aktualizáciu na Jelly Bean už 29. Augusta?

[Dohady] Dostane Samsung Galaxy S3 aktualizáciu na Jelly Bean už 29. Augusta?

1

Na internete sa rozmohli fámy a dohady o tom, že Samsung Galaxy S3 by mohol dostať aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean už koncom tohoto mesiaca. SamMobile a GSMArena písali o možnosti, že SGS3 dostane aktualizáciu už 29. Augusta, presne v ten istý deň, kedy bude predstavený nový Samsung Galaxy Note 2. Vyzerá to tak, že nakoniec predstavia viac než len Galaxy Note 2.

Čo je však zaujímavé je fakt, že väčšinou keď sa takáta OTA aktualizácia blíži k vypusteniu, tak fóra ako XDA Developers priam sršia uniknutými verziami, no teraz, je kľud ako pred búrkou. Ak sme sa niečo naučili z poslednej veľkej udalosti Samsungu a to z predstavenia Galaxy S3, tak to, že Samsung berie svoje vlajkové zariadenie veľmi vážne. Vyzerá to tak, že „nový Samsung“ zobral vážne aj bezpečnostné opatrenia a to môže znamenať, že uniknutých verzií bude čoraz menej a menej.

Zatiaľ nevieme žiadne ďalšie informácie, budeme si musieť počkať do 29. Augusta na IFA v Berlíne. Chcem len pripomúť, že diania z tejto udalosti budete môcť sledovať spolu s nami na Androidportal.sk.

Zdroj: SamMobile, GSMArena