Úvod Aplikácie Android aplikácia CINOTIC, dobrý spôsob ako nájsť váš obľúbený film alebo herca

Android aplikácia CINOTIC, dobrý spôsob ako nájsť váš obľúbený film alebo herca

2

Stane sa vám občas, že potrebujete nájsť film, ktorého názov nepoznáte, ale len hercov? Alebo poznáte filmy, v ktorých herec, ktorého potrebujete nájsť hral? V tom prípade vám nemôže chýbať vo vašom Android zariadení užitočná a zároveň veľmi jednoduchá aplikácia CINOTIC

Vývojári sa s aplikáciou CINOTIC poriadne vyhrali, tá ma totiž po inštalácii a prvom spustení fascinovala krásnym spracovaním. Užívaľské prostredie a animácie sú naozaj na chválu.

Čo je ale hlavnou úlohou tejto Android aplikácie? Dokáže jednoducho a rýchlo nájsť film, alebo herca a poskytnúť vám o nich informácie. Okrem toho vám pomôže nájsť film/herca, ak nepoznáte konkrétny názov, alebo meno.

 

Pri hladaní filmu potrebujete vedieť minimálne dve mena hercov, ktorí v ňom hrali. Pre hľadanie herca zase minimálne dva názvy filmov, v ktorých daný herec hral. Ak by ste potrebovali informácie o určitom filme/hercovi, stačí zadať v záložke „List“ názov, resp. meno a všetko dostupné máte priamo vo vašom Android zariadení. Medzi všetko dostupné môžeme zaradiť BIO/popis, účinkujúcich hercov/filmy,seriály v ktorých herec hral, odkaz na oficiálnu web stránku, trailer, odkaz na IMDb web stránku a hodnotenie filmu.

Informácie o filme obsahujú rozpočet, zárobok, jazyk, celkový čas a zaradenie filmu.

Android aplikácia CINOTIC je v obchode Google Play dostupná zdarma, no ako to už býva zvykom, pre sprístupnenie funkcií navyše je možné zakúpiť kľúč za 0,99 centov prostredníctvom Paypal-u a prispieť tak šikovným vývojárom do vrecka za kus práce. Aplikáciu odporúčam všetkým filmovým maniakom.

A ako bonus tu máte kľúče zdarma! :) Rýchlejší vyhráva! Aktivujete si ich v menu aplikácie.

Nech sa páči:
1. Pi6Dv
2. BtkBS
3. MhzMj
4. Zhaaj
5. aJG2L
6. Cq9VZ
7. 3XXeR
8. kd8uq
9. M9dj9
10. 7ybiJ

   

   

   

[app]com.cinotic.android[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store