Úvod Aplikácie Instagram 3.0 dostal najväčšiu aktualizáciu v jeho histórii. Nové Geotag mapy, rozhranie...

[Aktualizácia]Instagram 3.0 dostal najväčšiu aktualizáciu v jeho histórii. Nové Geotag mapy, rozhranie a ďalšie

0

Používate Instagram? Radi fotíte fotky a delíte sa s nimi s ľudmi na internete? Ak je odpoveď na tieto otázky áno, tak táto aktualizácia je mierená práve na vás. Najväčšia aktualizácia populárnej foto-blogerskej sociálnej siete na verziu 3.0 prináša hromadu noviniek, ktoré spríjemnia jej používanie a neminú vás ani úplne nové funkcie. Ktoré to ale sú?

 

V prvom rade produkt, ktorý vlastní Facebook prešiel „app-liftingom“ a tak sa v užívateľskom rozhraní objavili nové prvky, ktoré celú prácu s Instgramom spríjemňujú.

Ďalšia novinka, ktorou prekvapili je tzv. Geotag mapa, ktorá na Google maps pripne fotky, podľa toho kde ste ich odfotili. Aby táto funkcia pracovala, je nutné si Geotag povoliť a to pri každom fotení, resp. nahrávaní fotky.

Mimo iné si budete môcť k fotkám pridávať dlhšie popisy, no zvyšok aplikácie len kopíruje jej iPhonovú verziu. Ako príklad tohoto nedostatku môžeme uviesť fakt, že dokonca nedokázali implementovať Android API pre zdieľanie a tak sa musíte preniesť na novú stránku v aplikácii, len aby ste mohli vyzdieľať svoju obľúbenú fotku na jednu z ďalších sociálnych sietí.

Ak by ste chceli vyskúšať niečo nové a možno niečo lepšie, neprehliadnite prekvapivo výborný Pinterest.