Úvod Novinky Zazreli sme utajovaný HTC Vertex HD tablet

Zazreli sme utajovaný HTC Vertex HD tablet

0

Predvčerom sme písali o tom, ako HTC prináša do Spojeného Kráľovstva nový, unikátny tablet, čo by podľa všetkého mal byť HTC Vertex HD. Vtedy sme ešte nemali viac informácií, dokonca ani meno pre toto „unikátne“ zariadenie, váhali sme nad tým, či to bude pokračovanie HTC Flyer alebo HTC Jetstream. Dnes už vieme viac, v článku rozoberieme všetky uniknuté informácie.

Dnes sa na internete objavila nová správa, ktorá znovu odkrýva rúško záhady, ktoré zväčšiny zakrývalo pripravovaný tablet od HTC. Podľa všetkého sa pozeráme na HTC Vertex HD, tablet, ktorý sa objavil v benchmarkoch.

Podľa Slashgear má nový tablet 10.1 palcový displej s 1280×800 rozlíšením, 1.3GHz Nvidia Tegrea 3 procesor, 2 MPx zadnú kameru, 1.3 MPx prednú kameru, Bluetooth 4.0 a Beats Audio. Operačným systémom je momentálne Android 4.0.3 ale predpokladáme, že to sa čoskoro zmení.

Momentálne nevieme viac informácií o tom kedy sa dostane do obchodov a dokonca ani kedy ho HTC plánuje predstaviť. Budeme si musieť počkať na ďalšie informácie, zariadenie však nevyzerá byť veľkým konkurentom k iPadu a dokonca ani nevyzerá, že by dokázal konkurovať cenovo dostupnému Nexusu 7. Možno to bude nový, cenovo dostupný 10 palcový tablet, ktorý bude konkurovať Nexusu 10, ktorý je tak isto stále v úrovni špekulácií. Kto vie, či sme mali pravdu ukáže už len čas.

Ako ste na tom vy? Kúpili by ste si tablet od HTC?

Zdroj: SlashGear