Úvod Novinky V testoch sa objavil nový štvorjadrový HTC smartphone, ktorý tiká na 1.7GHz,...

V testoch sa objavil nový štvorjadrový HTC smartphone, ktorý tiká na 1.7GHz, je to nová vlajková loď?

0

HTC dlho nečakalo keď svoj štvorjadrový smartphone, One X dostali na trh rýchlejšie ako jeho konkurenti, Samsung, či LG. Včera sme vám dali vedieť o novom, unikátnom tablete, ktorý mal byť údajne dovezený na pôdu Spojeného Kráľovstva. Chystá sa však aj nový smartphone?

Podľa všetkého áno. Informácie hovoria o modeli PM63100, ktorý sa objavil aj v GL Benchmark s výbornými výsledkami. Toto záhadné zariadenie nesie označenie „evitareul“ a čo sa týka špecifikácií, tak na tom tak isto nieje najhoršie. Tak isto ako One X v sebe nesie procesor Tegra 3, ktorý však tentokrát beží na 1.7GHz. Displej má 720p rozlíšenie, no zatiaľ nevieme akú má veľkosť. Momentálne na ňom beží Ice Cream Sandwich, no pri oficiálnom predstavení by mal už mať Android 4.1 Jelly Bean.

Je možné, že tento model bude podporovať možnosti LTE (vysokorýchlostnej sieti), problémom však je, že nikto netuší kedy by sa toto zariadenie malo dostať na trh. Myslíte si, že by bolo toto zariadenie vhodným kandidátom na upgrade z One X? Do komentárov nám napíšte nám čo si myslíte.

Graf ceny produktu HTC One X poskytuje server Heureka.sk