Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Upravte svoje fotky pomocou PicsArt

Tip na aplikáciu: Upravte svoje fotky pomocou PicsArt

0

Google Play Store nám dáva možnosť vylepšiť alebo upraviť svoje fotografie pomocou skvelých aplikácii, ktorých je na stiahnutie neúrekom či už za peniaze alebo zadarmo. Jednou z tých top je aj aplikácia PicsArt.

Aplikácia z každého užívateľa dokáže spraviť umelca vďaka naozaj širokej funkcionalite v podobe editora obrázkov, ktorý obsahuje množstvo spôsobov úpravy fotografii ako masky, koláže, rámčeky, ohraničenie, samolepky, textové efekty, grafické kliparty, popisky, orezanie, otočenie, farebné úpravy atď.

  

Finálny umelecký dojem dotvoríte efektami ako HDR, akvarelový alebo neónový štýl, nechýba úprava pomocou ceruzky alebo efekt starého papiera a mnoho ďalších funkcii. Komu sa podarí objektívom zachytiť „červené oči“, žiadny problém. Aplikácia si s tým hravo poradí.

  

Samozrejmosťou aplikácie je možnosť zdieľania do všetkých možných médii a sociálnych sietí ako Facebook, Twitter, Flickr, Picasa, Dropbox, Fouresquare, Tumblr, Blogger, WordPress a deviantART, alebo môžete posielať fotografie pomocou MMS a e-mailu.

Aplikácia je bezplatná a tip na ňu nám poslal Kubko Soblahovský

[app]com.picsart.studio[/app]