Úvod Neprehliadnite vlavo Sony F800: Walkman s Androidom 4.0 ICS!

Sony F800: Walkman s Androidom 4.0 ICS!

1

Kto by nepoznal legendárnu značku Walkman od Sony, ktorá bola sysnonymom hudobného zážitku. Walkman sa vracia s novým multimediálnym prehrávačom s integráciou Androidu vo verzii 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samotný operačný systém tohto multimediálneho prehrávača ponúka skvelú funkcionalitu v podobe predinštalovaných aplikácii a podporu obchodu Google Play, skvelé možnosti zdieľania a vlastne všetko čo k Androidu patrí.

Po technickej stránke toho veľa známe nie je, ale tešiť sa môžeme na 3,5 palcový multi-touch LCD displej, Bluetooth a Wi-Fi. Z audio funkcii nájdeme digitálny MX zosilovač S- Master a Clear Audio technológiu. Akým čipsetom bude zariadenie vybavené spoločnosť neprezradila, ale Sony sľubuje mnoho výpočtového výkonu pre plynulé a rýchle reakcie.

Walkman F800 sa bude predávať v troch pamäťových verziách, a to 8, 16 a 32 GB. Vstavaná batéria sľubuje 4,5 hodiny video prehrávania a 20 hodín počúvania hudby. Informácie o cene a dostupnosti sú zatiaľ utajené, no posunieme vám ich hneď, ako sa ich dozvieme.

Vedeli by ste si predstaviť takúto mutimediálnu hračku s Xperia dizajnom vo vašom vrecku?

[androidnext.de]