Úvod Hry Tip na hru: Zaparkujte svoju káru!

Tip na hru: Zaparkujte svoju káru!

2

Hra s názvom Parking Challenge 3D nájdete v Play Store v dvoch verziách, a to LITE zadarmo a FULL za skromných 0,73 €. V bezplatnej verzii máte možnosť hrať iba základný balíček levelov, no po ich prejdení si hru určite zakúpite pretože je naozaj dobre spracovaná a chytľavá.

Vašou úlohou je zaparkovať vaše auto na určité miesto, pokiaľ možno s najlepším hodnotením troch hviezdičiek, na ktoré vplýva čas a „ťukance“ počas jazdy. Časom sa prepracujete až k dodávke či autobusu, s ktorým sa budete musieť prepchať cez mesto a zastaviť až na určitom mieste.

Vysoko náročný je offroad mód kde s zdolávate krkolomné skaly a visuté premostenia, pri ktorých som nadobro stratil nervy. Hra má oproti konkurencii navrch v skvelej 3D grafike, ale ovládanie mohlo byť v podobe klasického volantu a nie posuvníka.

Pri niektorých modeloch zariadení sa objavil problém s kompatibilitou čo spôsobilo veľmi obtiažne ovládanie hlavnej ponuky hry. Je to ale skôr výnimka ako pravidlo. Autor plánuje ďalšie mapy v podobe aktualizácie a táto hra určite stojí za to.

[app]com.parkingchallenge.dualcarbon[/app]

[app]com.cargame.cartest[/app]