Úvod Hry Tip na hru: Špičkový Six-Guns

Tip na hru: Špičkový Six-Guns

2

Táto hra má na Play Store obrovské množstvo pozitívnych reakcii a jej nespornou výhodou je, že nestojí ani cent. Hra pochádza z vývojárskeho štúdia spoločnosti Gameloft, ktorá má v hernom svete vybudované veľmi dobré meno.

Pokiaľ máte radi divoký západ a aspoň raz ste sa túžili stať texaským šerifom čo berie spravodlivosť do vlastných rúk, táto hra je pre vás. Počas putovania hrou sa budete neustále zaplietať do rôznych prestreliek, divokých pretekov na svojom tátošovi a v neposlednom rade budete zachraňovať krásne dievčatá zo zajatia banditov alebo lietajúcich čarodejníc, ktoré ukrývajú svoje obete v temných katakombách a labyrintoch.

Keď vás unavia neustále boje a prestrelky, môžete plniť dodatočné úlohy kde sa bez obmedzenia pohybujete na svojom koni po pustých prériach, zbierate bylinky, lebky, pamätné mince či vzácne mapy, ktoré používate pri výmennom obchode s obyvateľmi dediniek. Návyková hra prevedená do skvelej grafickej formy, ktorá obsahuje 40 levelov, 19 druhov zbraní, ktoré si môžete vylepšovať a svojmu šerifovi máte tiež možnosť upraviť zovňajšok podľa vašich predstáv.

Malou nevýhodou je, že sa niektoré misie opakujú a stupňuje sa iba samotná náročnosť nepriateľa. Nedočkavci, ktorý túžia mať od začiatku najrýchlejšieho koňa a najväčší kvér, si budú musieť priplatiť pre získanie dolárov a šerifských hviezd. Hra dokonale zabije váš prebytočný voľný čas a pokiaľ hru nepoznáte, nalaďte sa vo videu.

Six-Guns Android trailer

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3CMpTamgjRk[/youtube]

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM[/app]