Úvod Neprehliadnite vlavo Súťaž so Samsungom: Pretože na tom záleží

Súťaž so Samsungom: Pretože na tom záleží

0

Spoločnosť Samsung Electronics vrámci futbalového leta vyhlásila súťaž, v ktorej zúčastnení súťažiaci môžu vyhrať veľké množstvo atraktívnych cien ako napríklad televízor Samsung Smart TV D600, Samsung Galaxy SII, Galaxy Note, Xbox 360, Galaxy Tab 10.1 a mnoho ďalších. Zúčastniť sa môžete veľmi jednoducho, stačí v 140 znakoch vyjadriť „Na čom vám vo futbale najviac záleží“.

„V hre sú televízor Samsung Smart TV D6000, smartfón Samsung Galaxy SII, najnovší fotoaparát Samsung Smart Camera NX20 a konzola Xbox 360 s hrou Kinect Sports. Absolútny víťaz zo všetkých zúčastnených krajín, ktorého príspevok najviac zaujme porotu, získa kompletné vybavenie skutočného domáceho kina s použitím najmodernejších technológií Samsung. Zostava obsahuje 55-palcový televízor Samsung Smart TV ES8000, systém domáceho kina Samsung HT-D6750W, Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Galaxy Note a konzolu Xbox 360 so senzorom Kinect a hrou Kinect Sports. Vybrané príspevky sa budú do konca trvania súťaže zobrazovať aj na veľkoplošnej obrazovke Samsung na Piccadilly Circus.“

Svoje príspevky zasielajte v textovej alebo obrazovej forme na túto stránku a možno vyhráte práve vy. Súťaž trvá do 8. Júla, vrátane. Ak sa rozhodnete niečo odoslať, dajte nám vedieť aj sem do komentov, že čo to bolo :)