Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung predstavil špičkový bezdrôtový audio dock!

Samsung predstavil špičkový bezdrôtový audio dock!

2

Zariadenie je použiteľné okrem Android smartfónov aj s iOS produktami a táto prémiová hudobná stanica  DA-E750 je vlastne prvá na svete s „dual-dock systémom“, ktorý podporuje Android a IOS zariadenia.

Vďaka bezdrôtovej konektivite nemusí byť váš smartfón fyzicky vložený do DA-E750-ky, čo zvyšuje váš komfort a skladby si budete môcť prehrať technológiou AllShare pre konkrétne zariadenia Samsung Galaxy a AirPlay pre zariadenia Apple. Ďalšia cesta vedie cez pripojenie Bluetooth 3.0, analógový vstup a USB port.

Zariadenie je vybavené novou audio technológiou, ktorá spočíva v novom elektrónkovom zosilovači, ktorý sa postará o teplejšiu a prirodzenejšiu zvukovú interpretáciu v porovnaní s bežnými audio systémami, ktoré používajú tranzistory. V kombinácii s digitálnym zosilovačom eliminuje skreslenie zvuku a 2.1 kanálové reproduktory zo sklenených vlákien produkujú krištáľovo čistý zvuk s rozšírenými basami vďaka 100 wattovému subwooferu.

DA-E750 podporuje formáty MP3, WMA a WAV  súbory, a predaj zariadenia začne v Kórei a vo Veľkej Británii v pondelok 18. júna. Cenové údaje stále chýbajú, ale odhady sa pohybujú na úrovni 800 dolárov.

Privítali by ste takúto hračku  u vás doma?

[androidauthority.com]