Úvod Google I/O Hugo Barra o predobjednávkach Nexus 7: Je to obrovské!

Hugo Barra o predobjednávkach Nexus 7: Je to obrovské!

0

Niečo viac než 24 hodín uplynulo po oficiálnom odhalení Gogle Nexus 7 a predobjednávky vo vybraných krajinách sú v plnom prúde. Je nám všetkým jasné, že to bude populárne zariadenie, popri Android komunite a tým, že je to oficiálne zariadenie od Google. Ale ako populárne?

Redaktori z Business Insider sa stretli s Hugom Barra ešte včera na Google I/O a spýtali sa otázku, ktorá zaujíma veľa ľudí. Ako sa vydaril prvý deň predobjednávok?

Zatiaľ čo Barra neprezradil presné čísla, čo nás vôbec neprekvapuje, prezradil im, že čísla boli veľmi, veľmi priaznivé.

Keď si zoberieme v ohľad Barrovu funkciu v Google tak by sme si veľmi ľahko mohli myslieť, že ide len o marketingový ťah, no dnes máme silný pocit, že to myslel vážne.

Jeden z kontaktov AndroidCentral.com, Chris, ktorý sa nachádza v Kanade prezradil, že 16 GB verzia už nieje dostupná pre predobjednanie. Teraz musíte napísať svoj e-mail a čakať na upozornenie kedy bude dostupných viac kusov.

Zatiaľ sme nepočuli o ďalších zariadeniach, ktoré by mali byť stiahnuté z predpredaja kvôli nedostatku no to neznamená, že sa to čoskoro nestane.

Zdroj: AndroidCentral