Úvod Neprehliadnite vlavo HTC One XXL: Poznáme špecifikácie

HTC One XXL: Poznáme špecifikácie

0

Na svet sa chystá nový gigant od HTC s operačným systémom Android. Má niesť označenie One XXL. Najskôr sa predpokladalo, že má byť priamym konkurentom Galaxy Note, no teraz sa pošepkáva „len“ o veľkosti 4.7 palca. Zaujímavejšie vyzerajú skôr jeho špecifikácie. 2 GB RAM a štvorjadrový procesor Qualcomm S4. Špecifikácie doplní 1.8 MP predná a 8 MP zadná kamera.

Grafický koncept HTC One XXL 

Údajne má ísť o verziu telefónu, ktorá bude výkonne zrovnateľná s európskym modelom HTC One X, no bude sa môcť predávať aj v USA vďaka tomu, že S4 zvláda aj technológiu LTE. Aby HTC nepredávalo pol roka starý telefón, tak mu pridali extra 1 RAM a zrazu je z neho oveľa schopnejší konkurent ku Galaxy S III.

Samozrejme, že je príliš skoro uvažovať o taktomto zariadení, no ja mám tušenie, že HTC ho skutočne vydá a že sa na neho môžeme tešiť už tento rok, takže za menej ako 6 mesiacov. Čo ma asi teší najviac je to, že pridali extra RAM, čo pomôže nielen pri náročnejších aplikáciách ale aj pri multitaskingu, s ktorým má klasický HTC One X problém.

Aký pocit vzbudili tieto špecifikácie vo vás? Pozdáva sa vám?