Úvod Google I/O Google pracuje na 10 palcovom Nexuse

[Aktuálne] Google pracuje na 10 palcovom Nexuse

1

Len po pár dňoch od predstavenia ich sedem palcovej tabletovej novinky, ktorá je stále dostupná pre predobjednanie aj to len vo vybraných krajinách, medzi ktoré Slovensko nepatrí sa objavili očakávané dohady, ktoré tvrdia, že Google chystá ďalší tablet, ktorý doplní radu Nexus.

Tento krát ide o 10 palcovú variantu. V DigiTimes oznámili, že dodávateľ Google, WinTek odosiela 10 palcové OGS panely a že Google je hlavným príjemcom tejto dodávky.

Tieto dohady sú celkom uveriteľné, keďže niekoľko krát sa v pavučinách internetu ocitli informácie o tom, že Google chystá celkom päť rôznych zariadení, ktoré majú byť verejností sprístupnené do konca tohoto roka.

Niesme si istí, čo bude ich 10 palcová varianta obsahovať čo sa hardwaru týka, no myslíme si, že určite bude mať viac flexibility vo forme väčšieho počtu portov a rozhodne bude drahší ako jeho sedem palcový súrodenec.

Pre koľkých z vás by bola 10 palcová varianta lepšou voľbou? Čo u vás rozhodne? Cena alebo funkcie a veľkosť? Dajte nám vedieť v komentároch!

Zdroj: Phandroid