Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Galaxy Note 10.1: Štvorjadrový procesor?

Samsung Galaxy Note 10.1: Štvorjadrový procesor?

0

Haló po predstavení Samsungu Galaxy S3 postupne pomaly ale isto utícha a nás čaká ďalšia, pomerne sledovaná novinka, taktiež z dielne Samsungu. Pôjde o tablet Galaxy Note 10.1, ktorého koncepciu sme mohli vidieť na podujatí Mobile World Congress v Barcelone.

Prvotné informácie naznačovali jeho predstavenie v júni tohto roku, no Samsung presný dátum neuviedol a takisto je dosť možné, že sa udalosť o pár mesiacov ešte posunie. Prekvapivé je, že Samsung dokonca nepotvrdil hardware špecifikáciu ani dizajn zariadenia. Tým pádom zariadenie ukázané na MWC v Barcelone s názvom Galaxy Note 10.1 môže mať k finálnemu produktu veľmi blízko, no zároveň môže byť od neho na hony vzdialené.

 

Podľa benchmark testu zariadenia Samsung GT-8010 (Galaxy Note 10.1), ktorý priniesol server GSMArena  sa môžeme tešiť na nadupané štvorjadro a pravdepodobne pôjde o rovnaký Exynos čip ako môžeme nájsť v súčasnej vlajkovej lodi, Galaxy S3.

 

 

Tablet Note 10.1 bude zástupcom kategórie high-end, pričom modely Tab 2 budú zastupovať strednú až nízku, a cenovo dostupnejšiu triedu. Určite ma bude zaujímať ako si tablet po predstavení poradí v boji s konkurenciou tretieho iPadu, alebo ASUS-u Transformer. Každopádne Samsung o akýchkoľvek informáciach mlčí, no ostro ho sledujeme, a o ďalších novinkách vás budeme informovať.

 

[androidauthority.com]