Úvod Neprehliadnite vlavo Recenzia: Univerzálny stojan Clingo

Recenzia: Univerzálny stojan Clingo

4

Veľa krát som sa stretol s problémom, ktorý mi začal liezť na nervy až toľko, že som sa rozhodol ho zmeniť. Telefón sa mi neustále váľaľ po stole a vždy som ho premiestňoval z jedného miesta na druhé. Nastal teda správny čas pre stojan, ktorý bude mať na stole svoje miestečko. Vitaj Clingo!

Ako som už spomínal, tento problém neustáleho zdvíhania telefónu a znovu ho položenia len aby som sa pozrel, že aká notifikácia mi znovu prišla, mi išiel hore krkom. Cieľ bol teda jasný, nájsť spoľahlivú metódu, ktorá je dostatočne versatilná aby spĺňala moje potreby.

Clingo Universal Podium je stojan určený pre akékoľvek zariadenie, ktoré neváži viac ako jeho nosná váha. Na svojich kovových ramenách teda unesie akýkoľvek Android smartphone a dokonca aj tablet (aj keď toto využitie sa neodporúča).

 

Stojan Clingo sa skladá zo zosilnenej kovovej základne a plastovej násady, ktorá má na sebe lepkavú plochu. Ide o patentovanú technológiu, kde jednoduché pritlačenie zariadenia na plochu zariadenie prilepí tak silno, že nespadne. Základňa je skutočne ťažká a na spodku má gumenú podložku, ktorá zaručí, že sa stojan nepohne a že nepoškriabe povrch, na ktorý ho položíte.

Okrem toho, že bude vaše zariadenie pevne prichytené si ho môžete natočiť do rôznych uhlov vďaka otočnej hlave na ktorý je pripevnená samotná násada. Vzadu základne je dokonca malá diera, cez ktorú môžete prestrčiť USB na nabíjanie.

  

Clingo vaše zariadenie pevne uchytí aj s krytom, ak nepoužívate kožu alebo silikón. Dôvod prečo je tento stojan tak jednoduchý a elegantný je v spôsobe jeho použitia. Nepotrebujete absolútne nič. Stačí len prilepiť a pozerať sa ako vaše zariadenie pevne drží.

   

Samozrejme, že ak sa stojan nepoužíva, tak naň napadá prach. Nebojte sa, stojan Clingo a jeho technológia si poradí aj s tým. Jednoducho ho umyte pod vlažnou vodou a nechajte vyschnúť na vzduchu. Lepkavosť sa znovu vráti a vy si budete môcť bezpečne prilepiť svoj smartphone.

  

Stojan Clingo je výborná pomôcka, ktorá mi ušetrila veľa nepekných slov a uľahčila kopu práce. Mimo iné bude tento stojan používaný aj v ďalších recenziách. Clingo môžete získať tým, že nás pozvete na kávu v hodnote €35 a viac.

Ak ste tak ešte nespravili, tak máte možnosť podporiť slovenskú a českú Android scénu pozvaním redaktorov na kávu. Keďže sme neziskový web, tak každá „káva“ pomôže v zlepšení webu a pokrytí nákladov.