Úvod Aplikácie OvuView – Sledujte svoj cyklus

OvuView – Sledujte svoj cyklus

1

Keďže sa v našej komunite nachádza aj to nežnejšie pohlavie, chcel by som vám predstaviť zaujímavú aplikáciu, ktorá vám pomôže sledovať váš menštruačný cyklus a dokonca napomôže aj so sledovaním hormonálnej antikoncepcie.

OvuView vám ponúkne 3 možnosti zobrazenia. Prvou je jednoduchý menštruačný kalendár, kde sa skryjú ostatné detaily ako napríklad dni plodnosti. Ďalšou možnosťou je prípad, keď sa snažíte o počatie dieťaťa, vtedy OvuView zvýrazní plodné dni. Poslednou možnosťou je prípad, keď sa snažíte neotehotnieť a vtedy sa zobrazia dni, kedy máte najmenšiu šancu otehotnieť.

Po nastavení medzi ktoré patrí aj manuálne nastavenie najkratšieho a najdlhšieho cyklu za posledných 6 mesiacov sa dostanete do demo módu kde si môžete vyskúšať všetky funkcie a tak si nepokaziť váš skutočný kalendár.

  

Okrem toho, že vám OvuView ukáže plodné a nepodlné dni slúži aj ako vaša prvá možnosť pri zisťovaní, či je napríklad výtok alebo slabé krvácanie normálne. Pri každej fáze cyklu vám teda ukáže, čo všetko je vcelku bežné.

V platenej verzii potom nájdete aj „menštruačné koliesko“ (neviem ako inak to nazvať), ktoré môžete použiť ako widget a tak sledovať čo sa deje aj bez nutnosti navštíviť aplikáciu.

   

Zo skúsenosti mojej priateľky vám môžem povedať, že ide o skutočne nápomocnú vec a ocení to nejdedna žena.

[app]com.sleekbit.ovuview[/app]