Úvod Neprehliadnite vlavo Google Glasses sa objavili v rozhovore: Ďalší pohľad na ovládanie dotykom

Google Glasses sa objavili v rozhovore: Ďalší pohľad na ovládanie dotykom

0

Spoluzakladateľ Google, Sergey Brin sa objavil v The Gavin Newsom Show spolu so svojimi okuliarmi, ktoré mu určite nepredpísala jeho očná. Predpísal si ich sám s jeho Google X tímom. Ide o prototyp Google Glass projektu. Pozrite sa ako vyzerajú vo videu.

V hodinovom rozhovore, ktorý sa bude vysielať tento piatok na Current TV Sergey rozpráva o 3 ročnej histórii Google Glass projektu a o tom, ako sa do divízie Google X zapojil aj on. Pri tejto príležitosti máme taktiež oveľa lepšiu predstavu ako sa také okuliare vlastne ovládajú, keď Sergey pomáha Gavinovi s nastavením pomocou TouchPadu na boku.

Celkom prekvapivo dovolil Sergey použiť prototyp Google Glasses. Gavin Newsom bol spočiatku skeptický a pýtal sa veľa otázok, ktorými by teoreticky podkopal tento projekt. Jeho reakcia po tom ako sa na svet pozrel cez Google okuliare však hovorí sama za seba. Rozžiarené oči a veľký úsmev.

Newsom neskôr priznal, že bol prekvapený kvalitou obrázku na tak malom displeji a taktiež, že displej je oveľa ďalej ako si ľudia predstavujú.

Video

Takže kedy môžeme očakávať príchod okuliarov, ktoré navždy zmenia životy všetkých, ktorých lákajú takéto gadgety? O tom polemizoval aj Sergey, keď povedal, že by ich rád videl dostupné už budúci rok ale stále je to vo hviezdach.

Páči sa vám tento prototyp?

Zdroj: Gizmodo