Úvod Hry Because We May – herný výpredaj!

Because We May – herný výpredaj!

0

Vývojári hier sa rozhodli usporiadať akýsi výpredaj ich výtvorov a pre vybrané tituly zvolili výhodnú cenu, ktorá platí od 24. mája do 1. júna. Určite to podporí predaj a uspokojí herné vášne mnohých ľudí. Dobrá správa je, že tento výpredaj nie je posledný a vývojári v takýchto „nárazových“ akciách budú pokračovať.

Pre všetkých záujemcov je dôležitý tento odkaz → www.becausewemay.com. Pre nás bude podstatná položka “ Android“ a po kliknutí na ňu sa vám objaví zoznam hier, ktoré sú za zvýhodnenú cenu a po výbere nejakej z nich vás prelinkuje na Play Store, kde si ju môžete zakúpiť štandardným spôsobom. Ochudobnený nezostali ani používatelia platformy iOS a pokiaľ nejakého poznáte, kľudne mu dajte vedieť, pretože aj pre AppStore je na výber pár pekných akciových kúskov.

 

 

Pravdou je, že otvorenosť Androidu umožňuje inštaláciu hier a aplikácii aj z externých zdrojov a na rôznych fórach a file hostingoch sa môžete dostať k niektorým hrám zadarmo prostredníctvom inštalačného súboru .apk. Berte na vedomie, že na vytváranie kvalitných hier treba vynaložiť nemalé úsilie, čas a v neposlednom rade peniaze. Cena za hru sa vo väčšine rovná napríklad espressu v kaviarni alebo dvom pivám čo nie je naozaj veľa a kúpou podporíte vývojárov, a postaráte sa o tvorbu ďalších skvelých hier do budúcnosti, alebo zdokonaľovanie tých súčasných.

Každopádne žiadny, či už pravidelný alebo občasný „hráč“ by si nemal tento herný výpredaj nechať ujsť.

[androidauthority.com]