Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: SwiftKey 3 BETA

Tip na aplikáciu: SwiftKey 3 BETA

0

Určite je medzi vami mnoho užívateľov tejto podarenej klávesnice, medzi ktorej najväčšie výhody patrí vysoká úroveň predikcie a široké možnosti upravenia vlastností a rozloženia klávesnice.

 

 

V minulý týždeň sa na Internete objavila BETA verzia ktorá sa pýši poradovým číslom 3. Najnovšia verzia sa chváli vylepšeniami ako 2 nové témy a to Cobalt a Holo, funkciou Smart Space ktorá automaticky vkladá medzery. Medzi ďalšie vylepšenia oproti predchádzajúcej verzii patrí väčší medzerník, možnosť zálohovania osobného slovníka ktorý sa tvorí počas používania klávesnice, a lepšou podporou interpunkcie.

 

Ak používate predchádzajúcu verziu tejto klávesnice, tak nám nezostáva nič iné ako vám túto BETA verziu odporučiť na vyskúšanie. Predsa ako sa hovorí za vyskúšanie nič nedáte a v tomto prípade to platí dvoj násobne keďže táto BETA verzia je poskytovaná zadarmo a oproti staršej verzii jej nič nechýba, práve naopak.

 

Na stiahnutie aplikácie sa potrebujete zaregistrovať  na V.I.P fóre SwiftKey a potom aplikáciu stiahnuť z témy Downloads ( phone).

Po stiahnutí stačí nainštalovať a urobiť pár základných nastavení ako je voľba jazyka, úroveň predikcie a rozloženie klávesnice. Potom stačí už len používať.

Registrácia na fórum V.I.P SwiftKey

http://vip.swiftkey.net/index.php?app=core&module=global&section=register

Download

http://vip.swiftkey.net/index.php?/topic/3375-swiftkey-3-beta-download-phone/