Úvod Aplikácie Tapatalk 2: Skončila BETA, sťahujte z Play Store

Tapatalk 2: Skončila BETA, sťahujte z Play Store

0

Ak ste vášnivým návšetevníkom fór, tak určite viete, aké otravné môže byť ich čítanie, keď ste na svojom telefóne. Najlepšou voľbou je v tomto prípade Tapatalk, samozrejme, ak ho vaše obľúbené fórum podporuje.

Po tom ako sa k nám dostal Ice Cream Sandwich sa Tapatalku niečo nepáčilo a tak nefungoval správne, bolo teda jasné, že je potrebné ho trochu prerobiť. A tak vznikol Tapatalk 2. Najnovšia verzia, ktorá bola doteraz v BETA verzii sa dostala do Google Play Store a vy si ju už môžete stiahnuť.

Tapatalk 2 rieši väčšinu a pre veľa ľudí všetky problémy, ktoré zasiahli ľudí s ICS, no tak isto do tejto verzie autori nezabudli pridať aj pár nových funkcií. S novým vzhľadom sa teda môžete tešiť aj na synchronizáciu v cloude. Toto je pravdepodobne najlepšia funkcia, keďže Tapatalk teraz zosynchronizuje vaše záložky so všetkými vašimi zariadeniami.

 

Ostatné funkcie zahrňujú napríklad odporúčané fóra, podporu tém, lepší vhľad a vylepšené rozhranie. Táto verzia je stále platená, no ak ste boli účastníkom BETY, tak máte túto aktualizáciu zadarmo.

Tapatalk za svoju cenu rozhodne stojí, nestojí viac ako 2 pivá alebo 3 lacnejšie kávy, takže rozhodne neváhajte a zakúpte si ho, je to dobrá voľba.

 

Galéria

[nggallery id=110]
[app]com.quoord.tapatalkpro.activity[/app]