Úvod Neprehliadnite vlavo Príchod Google tabletu na trh naplánovaný na Júl

Príchod Google tabletu na trh naplánovaný na Júl

1

Tí z nás, ktorý chcú svoje financie investovať do novinky, Google tabletu na ktorom pracuje Asus, si budú musieť ešte chvíľku počkať. Zdroj blízky projektu uviedol, že jeho príchod na trh je naplánovaný na Júl tohto roku.

Zdroj ďalej povedal, že cena tabletu v jeho súčasnej podobe by mala byť 249 dolárov, no Google hľadá spôsoby ako cenu ešte stlačiť na hodnotu 199 dolárov. Ďalším zaujímavým faktom je použitie štvorjadrového čipu Tegra 3, no táto informácia je v rozpore s predchádzajúcimi správami o použití čipu Qualcomm Snapdragon S4. Špecifikácia zrejme ešte nieje konečná. Keď sa k tomu pridá Android 4.0 ICS, 7 palcový displej a Googlu sa naozaj podarí zredukovať cenu na necelých dvesto dolárov, môžeme získať naozaj kvalitné zariadenie za skvelú cenu.

Zvedavý sme ale na reakciu konkurencie, pretože Kindle Fire sa oprávnene musí báť o svojich zákazníkov a Apple možno zabojuje s nejakým iPadom mini. Tablety sa stávajú čoraz obľúbenejšími a pre nás, zákazníkov, je tento konkurenčný boj len výhodou, pretože sa k nám dostanú kvalitnejšie a cenovo dostupnejšie prístroje.

 

[androidandme.com]