Úvod Neprehliadnite vlavo LG chce vyrábať „mysliace smartfóny“

LG chce vyrábať „mysliace smartfóny“

1

Aj keď spoločnosť LG vyrába v celku kvalitné smartfóny ani zďaleka sa nedoťahuje na predajné úspechy výrobcov ako Samsung alebo HTC. Podľa výkonného riaditeľa, Kwon Bong-Suka, to má zmeniť vyvinutie revolučného smartfónu ktorý „myslí“.

Bong-Suk ďalej pokračuje a hovorí, že Apple by nemala byť jediná spoločnosť, ktorá priniesla veľké mobilné inovácie. Spoločnosť LG chce poskytnúť užívateľom univerzálne hodnoty, ktoré hľadajú.

Urobíme produkt, ktorý bude úzko spojený so spotrebiteľmi, a ktorý stanoví nové pravidlá v hre povedal.

Kórejský výrobca sa snaží vzdialiť od jednoduchého pridania nejakej skvelej funkcie a vylepšovania špecifikácii svojich zariadení. LG chce, aby nám ich zariadenie pomohlo nielen uľahčiť život, ale aby nám inteligentne pomáhalo.

Daná inovácia by mala v praxi fungovať asi takto: Ráno vstávate do práce a na svojom smartfóne máte nastavený budík napríklad na siedmu hodinu. Zariadenie bude samo vyhodnocovať aspekty s tým spojené a keď zistí, že na vašej trase do zamestnania sa vytvorí zápcha alebo nejaké dopravné obmedzenie zobudí vás trebárs o hodinu skôr, podľa toho, ako by sa dala situácia vyriešiť alebo aká dlhá by bola obchádzka trasy. Samozrejme po zobudení vám všetky informácie a možnosti smartfón zobrazí na displeji. Alebo naopak. Šéf vám pošle správu, že v zamestnaní došlo k nejakej mimoriadnej situácii a dnes máte nariadené voľno. Smartfón správu prečíta a budík vám vypne, a poprípade odporučí aktivity, ktoré ste mali naplánované po práci o niečo skôr. Uvidíme čo prinesie budúcnosť, no táto inovatívna myšlienka od LG má niečo do seba.

 

[phandroid.com]