Úvod Neprehliadnite vlavo LED tuning pre Sony Xperia S?

LED tuning pre Sony Xperia S?

0

Len nedávno sa Xperia S od spoločnosti Sony objavila na trhu a už sa našli vynaliezavci, ktorý dokážu ešte viac vylepšiť jej dizajnovú stránku. Predsa len je pravda že dnešné smartfóny sa na seba podobajú ako vajce vajcu. Česť výnimkám.

Sestra Xperie S, Xperia U je opatrená zaujímavou funkciou v podobe pásika pod displejom, ktorý mení farby vzhľadom na prehrávanú hudbu alebo obrázok zobrazovaný na dispeji. Xperia S síce pásik pod dispejom má, no nemôže meniť rôzne farby. Na istom internetovom fóre (forums.hardwarezone.com.sg) sa objavila možnosť túto funkciu do Xperie S pridať.

 

 

Stačí poslať zariadenie do Singapuru kde vám vykonajú úpravy za cenu 120 singapurských dolárov, čo je približne 70 eur a budete si môcť užívať „mnoho kolorizáciu“ vašej Xperie S. Možno by som ale radšej počkal na nejakého úpravcu v Európe, pretože doprava do juhovýchodnej Ázie mi nepríde veľmi dôveryhodná. Kto si však dá takto zariadenie upraviť musí rátať so zásahom do základnej dosky zariadenia a tým pádom stráca záruku od výrobcu.

 

 

Ukážka peknej technickej zdatnosti alebo rozmarná blbosť, ktorá môže zbytočne poškodiť ináč veľmi kvalitný smartfón. Podľa mňa to druhé.

 

[androidnext.de]