Úvod Neprehliadnite vlavo Koncept 13,3 palcového tabletu od Toshiby

[Video] Koncept 13,3 palcového tabletu od Toshiby

2

Začiatkom marca sme vám priniesli informácie o pripravovanom tablete od Toshiby s 13,3 palcovým displejom, ktorý nám spoločnosť letmo ukázala na  konferencii vo Veľkej Británií. Nemecký TechFokus nám prináša video modelu AT330, ktorý má tiež 13,3 palca a pravdepodobne to bude verzia odvodená od tabletu nedávno predstaveného práve vo Veľkej Británii.

Tento prototyp má vstavaný TV tuner a výsuvnú anténu, čo je na tablet dosť nezvyčajné ale rozhodne zaujímavé. Toshiba priznáva že tablet je stále vo vývoji aj keď vyzerá, že by už bol schopný vstúpiť na trh. Toshiba chce doladiť detaily do dokonalosti a preskúmať všetky spotrebiteľské reakcie. Zariadenie bude bežať na Androide 4.0 Ice Cream Sandwich a jeho srdce bude tvoriť momentálne populárny Tegra 3 procesor od Nvidie. Informácie o rozlíšení nie sú známe no predpokladáme hodnotu 1920 x 1200.

Tento model má internú pamäť 32 GB a k tomu podporuje pamäťové SD karty (nie microSD). Rátať môžeme s HDMI konektorom, 5 megapixelovým fotoaparátom vzadu, a 1,3 megapixelovým vpredu. Materiál použitý pri výrobe ako aj dizajn sú na vysokej úrovní no otázkou zostáva cieľová skupina, pre ktorú je tablet určený. Predsa len 13,3 palca je pomerne dosť a od toho sa bude určite odvíjať aj cena, na ktorú sme všetci zvedavý.

 Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RLyW2asc460[/youtube]

 

[talkandroid.com]