Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: CG Transit

Tip na aplikáciu: CG Transit

0

Už sa určite každému z vás stalo, že ste si potrebovali pozrieť spoj domov, do školy či do práce a nemali ste po ruke cestovný poriadok v podobe internetu alebo v jeho papierovej forme. Práve v takýchto chvíľach padnú vhod aplikácie ako je aplikácia ktorú vám dnes predstavím. Dámy a Páni CG TRANSIT.

Jedná sa o aplikáciu od tvorcov zo susednej Českej republiky, ktorá je vyvíjaná už niekoľko rokov, už od čias platformy Windows Mobile 6.1. Aplikácia má veľmi dobre spracované užívateľské prostredie, v ktorom sa každý od začiatku dokonale zorientuje. Na začiatku je potrebné si stiahnuť vami vybrané cestovné poriadky, či už sa má jednať o vlaky, autobusy či MHD. A vyberať je veru z čoho, aplikácia poskytuje cestovné poriadky takmer celej Európy, stačí len stiahnuť a cestovať.

 

Aplikácia dokáže zobraziť trasu spojenia na Google Mapách, taktiež medzi veľmi zaujímavú funckiu by som zaradil možnosť oznamovania meškania vlakov, ktorú som si už stihol overiť v praxi, nakoľko vlakom cestujem takmer každý deň. Medzi ďalšie výhody patrí taktiež automatická aktualizácia cestovných poriadkov a v neposlednom rade fungovanie v OFFLINE režime. Jedinou možnou nevýhodou pre záujemcov je to, že cestovné poriadky sú poskytované bezplatne len na dobu 30dní, potom je nutné jednotlivé balíčky zakúpiť za cenu 0,89 EURO na rok ale v prípade kúpy by som zvážil nákup zvýhodnených balíkov pre celé krajiny za cenu 2.99 EURO na jeden rok.

 

V prípade že veľa cestujete prostriedkami hromadnej dopravy, je táto aplikácia pre vás ako stvorená.

Galéria

[nggallery id=92]

[app]com.circlegate.tt.transit.android[/app]