Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Telenovela: Zopár klebiet o pripravovanom Galaxy S3 aj s „reálnou“ fotografiou,...

Samsung Telenovela: Zopár klebiet o pripravovanom Galaxy S3 aj s „reálnou“ fotografiou, časť 1.

1

Samsung Galaxy S3 alebo aj Galaxy S III… Jednoducho smartfón, ktorý je v rôznych diskusiách témou čislo 1, sa neustále objavuje v článkoch na zahraničných Android portáloch. V tých sa špekuluje a klebetí o pravdepodobných špecifikáciach alebo sa v nich vyskytujú rôzne fotografie tohto zariadenia.

Výnimkou nie sú ani redaktori z androidandme.com, tam opäť zverejnili, okrem nového dátumu začiatku predaja, aj novú foto. Dátum je tento krát hlásený na mesiac Jún, predtým bol v špekulácií Apríl a Máj.

Zariadenie na fotografií vyzerá skôr ako trošku upravený predchodca Galaxy S2, v ničom inom ma neuchvátil a asi pôjde o ďalšiu nepravdivú informáciu, ktorá sa internetom šíri ako blesk.

Hovorí sa tiež, že Galaxy S3 by mal pohánať 4-jadrový procesor Exynos 4412 s 1.5 alebo až 1.8 GHz frekvenciou. Nemal by chýbať obrovský 4.8-palcový displej HD Super AMOLED, 12 MPx kamera a predná HD kamera a keramická konštrukcia s hrúbkou len 7 mm. Android 4.0 Ice Cream Sandwich je samozrejmosťou.

 

Eldar Murtazin, šéfredaktor mobile-review.com napísal na svojom twitter účte aj to, že vývojoví inžinieri už dokončili svoju prácu a Samsung Galaxy S3 sa začne čoskoro hromadne vyrábať. Zásobovanie obrovských logistických reťazcov dá určite Samsungu zabrať a bude mať následujúce mesiace naozaj veľa práce. Či sa dá pokladať táto informácia od Murtazina za dôveryhodnú povedať neviem, no určite by som neveril nikomu okrem samotného výrobcu.

 

Zdroj: androidandme.com