Úvod Novinky HTC: Výrobca, ktorý vie zaujať

HTC: Výrobca, ktorý vie zaujať

0

Kvalitná konštrukcia, kus umeleckej práce, užívateľské prostredie Sense, kvalitný audio systém Beats by Dr. Dre a iné konkurenčné výhody taiwanského výrobcu obľúbených Android smartfónov HTC bojujú o priazeň ľudí po celom svete. Táto spoločnosť si za svoje pôsobenie na trhu získala veľké publikum Android nadšencov, ktoré neustále rastie.

Myslím, že aj oprávnene, pretože to čo im ponúka HTC nenájdu hneď, ako sa hovorí, „za rohom“. Kvalitné výrobky s kvalitnou pridanou hodnotou sú jednoducho na nezaplatenie a pocit „diferenciácie“ môžeme tiež zaradiť medzi potreby užívateľov mobilných elektronických výrobkov s operačným systémom Android.

 

Spoločnosť HTC sa za rok 2011 poučila z chyby, že je výhodnejšie ponúkať „kvalitu“ miesto „kvantity“. Portofílio výrobkov HTC bolo preplnené a zbytočné veľké. Niektoré produkty sa v ňom odlišovali medzi sebou len v minimálnych detailoch a zákazník tak zostal pri výbere svojho nového HTC smartfónu v zmätku. Nová séria One by mala tento problém vyriešiť a priniesť tak jednoduchosť výberu pre každý typ zákazníka. Teenager, manager alebo nenáročný senior si tak hneď nájde to, čo bude vyhovovať jeho každodennej aktivite.

HTC Sense

Ak by ponúkali výrobcovia Android smartfónov operačný systém bez ich špecifických úprav, bolo by zákazníkom viac menej jedno, ktorú značku držia v ruke. Samozrejme, ešte stále tu hrá veľkú rolu cena alebo dizajn konštrukcie, no svoj veľký podiel pri rozhodovaní, ktorú značku budeme vlastniť, má aj užívateľské prostredie. Spoločnosť HTC bojuje na trhu so zbraňou Sense. Tá si získala veľmi veľkú obľubu a pravdepodobne si príchodom Sense 4.0 získa ešte väčšiu popularitu.

 

HTC Beats by Dr. Dre

Akú veľkú rolu hrá pre vás prehrávanie hudby na vašom smartfóne? Niekto preferuje radšej malý mp3 prehrávač, no niekto chce mať všetko pekne pokope. Pre hudobných nadšencov, ktorí radi hudbu z ich smarfónu, si spoločnosť HTC pripravila integrovaný audio softvér a kvalitné sluchátka Beats od rappera a producenta Dr. Dre. Táto populárna značka má zdobiť aj konštrukciu smartfónov z novej rady One, ktorá značí integráciu tohto audio softvéru. Zákazník tak získa kvalitný pôžitok z hudby a rýchle ovládanie pomocou tlačidiel na sluchátkach Beats by Dr. Dre, ktoré by bez softvéru nefungovali na 100%.

 

HTC Dropbox

Spolupráca HTC a Dropbox-u prináša zákazníkom HTC väčšie výhody pri využívaní web-priestoru. Ak ste teda majiteľom zariadenia od tohto taiwanského výrobcu, môžete sa tešiť z väčšieho free priestoru pre vaše dáta v službe Dropbox. Ak budete vlastniť niektorý z novej série One, dostanete až 25GB web-priestoru zdarma na 2 roky. Malá, no určite zaujímavá konkurenčná výhoda spoločnosti HTC.

 

HTC ImageSense

Príchod HTC One X, One S a One V prinesie množstvo nových a zároveň skvelých noviniek, medzi ktoré môžeme zaradiť aj ImageSense. Tá zabezpečí zachytenie krásnej momentky, či fotografie, na ktorú sa bude naozaj radosť pozerať.

Napríklad HTC One X by mal vďaka f/2.0, 28mm optike a špeciálnemu procesoru pre fotenie: ImageChip robiť na smartfón naozaj pekné fotografie.

ImageChip pomáha zariadeniu pri rýchlom autofocus-e (zaostrenie by malo trvať cca 0,2 sekundy) s kvalitou fotografií a tvorbou ozajstných “momentiek”. LED blesk má 5 druhov jasu, ktoré by mali zredukovať tvorbu fotiek so zlým osvetlením v nepriaznivých priestoroch.

Je nesmierna radosť sledovať výrobcu, ktorý prináša na trh inovácie a netradičné produkty, či služby. Spoločnosť HTC sa tak do roku 2012 pravdepodobne vydala na „správnu“ cestu, na ktorej ukáže konkurencií svoje účinne zbrane v boji o zákazníkov. Séria One má už teraz veľké publikum nedočkavých fanúšikov.

Zdroj: www.androidauthority.com/