Úvod Aplikácie Najrýchlejší webový browser? Opera Mini

Najrýchlejší webový browser? Opera Mini

2

Prehliadač internetu je vec, poprípade aplikácia, bez ktorej sa jednoducho nezaobídete. Tie predinštalované od výrobcu patria medzi najlepšie a zväčša nie je dôvod ich nahrádzať externými prehliadačmi z Android Marketu. No predsa len existuje alternatíva, ktorú by ste mali vyskúšať.

 

Operu Mini používam už x mesiacov a jej nesporná výhoda je rýchlosť, hlavne pri slabšom pokrytí operátora alebo pomalom wifi pripojení. Opera Mini jednoducho komprimuje webové stránky čo zrýchľuje loading a dokonca rapídne šetrí vaše predplatené dáta.

Hlavná obrazovka ponúka quick výber vašich predom uložených stránok, nechýbajú štandardné záložky, preberania a pinch to zoom. Užívateľské rozhranie browsera je primerane jednoduché, čo zvyšuje komfort a rýchlosť prehliadania. No tak ako má všetko svoje pre, má aj Opera Mini svoje proti. Jednoduchosť a rýchlosť si zobrala daň v podobe nemožnosti prehrávania flash videí, ale pokiaľ sa rozhodnete prehliadať internet s cieľom nejaké si pozrieť, použijete svoj defaultný, poprípade iný prehliadač.

Galéria

[nggallery id=61]

[app]com.opera.mini.android[/app]