Úvod Aplikácie Tip na víkendové aplikácie

Tip na víkendové aplikácie

0

Piatok sa pre mnohých končí pracovný týždeň a cez víkend určite nebudete sedieť doma a vyrazíte niekde do ulíc alebo na párty. Pripravili sme pre vás pár aplikácií ktoré by sa vám mohli hodiť pri vašich víkendových plánoch.
 
 

Mixology™ Drink Recipes

Či už ste profesionálny barman alebo sa chystáte zahájiť párty vo veľkom štýle u vás doma, určite sa vám hodí táto aplikácia. Ponúkne vám niekoľko tisíc receptov na miešané nápoje rôzneho druhu z rôznych ingrediencií, či už klasických alebo exotických. Nechýba návod na prípravu, poprípade odporúčanie aký tip pohára použiť. Opatrne s testovaním pripravených nápojov.

 
[app]com.digitaloutcrop.mixology[/app]

Alkulačka

Pokiaľ ste už pár drinkov skonzumovali a chcete vedieť ako hlboko sa vám dostali „pod kožu“ jednoducho si môžete vypočítať približnú hladinu alkoholu v krvi pomocou tejto aplikácie. Jednoducho zadáte vaše údaje o výške, váhe, pohlaví, druh a množstvo alkoholu. Pre jej chod je potrebné mať nainštalovaný AdobeAir.

 
[app]air.alkulacka[/app]

Dj Studio 3

K poriadnej párty patí aj poriadna muzika. A samozrejme aj Dj. Prečo by ste ním nemohli byť práve vy? Zapojte váš smartfón pomocou 3,5 mm jacku k aparatúre a vaša hudobná tvorba môže začat. Kombinujte skladby, tvorte prechody, upravujte ekvalizér a mixujte!

 
[app]com.beatronik.djstudiodemo[/app]

Nočné stránky Slovensko

Táto aplikácia vám pomôže nájsť bary, reštaurácie, kasína poprípade číslo na taxi službu ktorá vás bezpečne dovezie domov. Samozrejme, o podniku sa dozviete všetky dostupné informácie, vrátane hodnotenia od ostatných užívateľov, takže viete, do čoho idete. Aplikácia využíva ZlatéStránky.sk, najväčší biznis adresár v SR s viac ako 1 miliónom záznamov.

 

[app]com.goldengekko.ed.verticals.nightlife.msk[/app]

Tiesňové volanie

Pri poriadnom víkendovom vyvádzaní sa hocičo zomelie, poprípade dôjde k nešťastnému úrazu. Aplikácia tiesňové volanie vám umožní pomocou widgetu jedným klikom vytočiť tiesňové číslo a môžete si privolať pomoc.

 
[app]com.faliedapps.android.sosalarm[/app]