Úvod Novinky Päť vysoko „užitočných“ aplikácií

Päť vysoko „užitočných“ aplikácií

0

Nie, nebude sa jednať o rôzne mesengery, backup aplikácie ani hudobné prehrávače. Pozrieme sa na pár aplikácií ktoré sú úplne zbytočné, ale zrodili sa pre naše chvíľkové pobavenie a radosť.

Virtual Zippo® Lighter

Táto srandička dokonale simuluje horiaci plameň populárneho zapaľovača Zippo. Otvoriť ho môžete pohybom zápästia, poprípade ťahom palca po obrazovke. Reaguje na nakláňanie telefónu a dokonca ho môžete sfúknuť! Na výber máte z množstva dizajnov, no v lese a ani pri pripalovaní kubánskej cigary sa na neho radšej nespoliehajte.

[app]com.moderati.zippo2[/app]

 

Tazer free

Bojíte sa chodiť večer z práce alebo školy cez tmavé uličky? Šikol by sa vám slzný sprej poprípade paralyzér aby ste mohli zneškodniť nebezpečného páchateľa? Máme pre vás riešenie. Jeden fajn paralyzér je k dispozícii aj na Android Markete. Dokonale simuluje funkčnosť toho reálneho, od zvuku, až po efektné blikanie vašej LED diódy.

[app]com.progimax.tazer.free[/app]

 

Police lights

Pokiaľ večer čakáte v zápche, alebo sa jednoducho ponáhľate, určite by sa vám hodil policajný maják aby ste mohli frčať. Opäť máme pre vás riešenie. Police lights napodobňujú policajné výstražné modro-červené osvetlenie. Aplikácia vám pri spustení sama nastaví jas obrazovky na maximum aby vás bolo dobre vidieť. Upozorňujeme že akékoľvek vydávanie sa za príslušníka PZ je u nás trestným činom.

[app]com.jellybubbles.policelights[/app]

 

iBeer free

Táto aplikácia patrí medzi tie najzákernejšie hlavne počas horúcich letných dní. Človek vyprahnutý nakláňa smartfón, pivo sa krásne leje, pena šumí a v ústach nič. Ale na pobavenie vašeho okolia dokonale spĺňa svoj účel.

[app]com.hottrix.ibeerfree[/app]

 

Guns

Máte radi akčné filmy plné zbraní a hlučných výstrelov? Radi by ste vlastnili zbierku zbraní no nemáte potrebné povolenia a dostatočný kapitál? Žiadny problém! Stačí si ju stiahnuť do svojho Android zariadenia. K dispozícii budete mať širokú škálu modelov zbraní rôzneho kalibru a bezproblémovo z nich strielať ostošesť.

[app]com.calfordcn.gu[/app]