Úvod Neprehliadnite vlavo Angry Birds v podaní spoločnosti NVIDIA?

Angry Birds v podaní spoločnosti NVIDIA?

1

Snáď každý pozná známu hru od spoločnosti Rovio, ktorú si stiahlo a denne hrá obrovské kvantum používateľov inteligentných telefónov. Princíp hry je zlikvidovať zelené prasce ktoré sú poschovávané v rôznych tipoch konštrukcií v 2D prostredí s integráciou fyzikálneho modelu a získať čo najväčšie množstvo bodov, poprípade hviezdičiek.

No v budúcnosti sa hra môže uberať ďalšou cestou v podaní spoločnosti NVIDIA, o ktorej sa šušká že spolupracuje s Roviom o budúcom vývoji hry Angry Birds. NVIDIA má v pláne zlepšiť grafiku a celkovú hratelnosť, a čo všetci určite očakávajú je prenesenie hry do 3D prostredia, kam sa dnes uberá väčšina hier.

NVIDIA od toho očakáva ešte viac nových hráčov a pochopiteľne ešte väčšie zisky kedže hra dnes zarába milióny dolárov. Samozrejme zatiaľ nič nieje potvrdené oficiálne a musíme len čakať na vyjadrenia spoločností. Či presun do 3D bude dobrý krok pre už teraz dokonalú a fungujúcu hru ukáže až čas, poprípade reakcie hráčov, pretože minulosť ukázala že to nemusí byť najšťastnejšie riešenie ako v prípade populárnej PC hry Worms, ktorú po integrácií 3D technológie hráči skritizovali a neoslnili ani čísla predajnosti.