Úvod Novinky Asus nestíha vyrábať Transformer Prime

Asus nestíha vyrábať Transformer Prime

4

Nový tablet od spoločnosti Asus, Asus Eee Pad Transformer Prime (TF 201) sa po dlhom očakávaní pomaly ale isto dostáva medzi ľudí. V USA totiž oficiálne spustili jeho predaj. Ako to však prebieha sa môžete dočítať v článku.

To, že je nový Asus Transformer Prime vynikujúci sme spomenuli už niekoľko krát. Fakt, že Asus nieje schopný takýto výborný tablet dostatočne rýchlo distribuovať je už však vec druhá.

Po včerajšom spustení v Amerike sa začal predávať ako horúce rožky a niektorí ľudia, ktorí si ho predobjednali teraz musia čakať 4-7 týždňov pred tým ako bude prístupný. Marketing Asusu je v každom prípade výborný. Donútiť také kvantá ľudí aby svoje peniaze vrazili do niečoho, čo ani nieje na sklade je fenomenálne. V mojich očiach však Asus trochu poklesol, keďže situáciu ako táto mohli očakávať.

V Európe sa Prime začne predávať už 12. Januára za €599 a tým pádom ľudom z Ameriky nemáme čo závidieť. Na čo sa môžete tešiť sme si rozobrali v tomto článku. AndroidPortal.sk vás bude sprevádzať celým priebehom príprav na vypustenie tejto štvorjadrovej potvory.