Úvod Aplikácie Stiahnite si: Android Skin pre Váš Windows 7

Stiahnite si: Android Skin pre Váš Windows 7

5

Normálne ma vôbec nezaujímajú akékoľvek grafické úpravy pre Windows ale dnes som jednoducho neodolal a zmenil som si nastavenie môjho desktopového miláčika. Zmenil som ho pomocou súboru, ktorý má názov Skin Pack 1.0 a je od Hameda Dangera.

 


Android Skin Pack 1.0 premení vašu plochu v niečo, čo sa veľmi nápadne podobá na home screen u Androida. Štart menu sa bude podobať na „roletku“ a pridá tak isto aj „Launcher“ na spodok (aj keď s trochu viac ikonkami ako jeho Android brat). Tento balíček tak isto prichádza s veľa veľmi známymi ikonkami z Androidu, peknou tapetou a dokonca zmení aj boot screen, ktorý úplne zruší Windows logo a nahradí ho Androidom.

Táto téma je výborným spestrením hlavne pre tých, ktorí vždy chceli na svoj destop, poprípade notebook dostať trošku Androida. Téma prichádza s jednoduchým inštalátorom, ktorý si môžete stiahnuť kedykoľvek len budete chcieť. Pri inštalácii si však dávajte pozor a zakliknite „custom installation“, keďže vtedy si môžete vybrať, či má program nainštalovať aj „toolbar“ alebo nie. Keď vás téma omrzí, kľudne ju môžete odinštalovať. Ak nieste z obrázkov presvedčení, kľudne si tému vyskúšajte, za to nič predsa nedáte :-)