Úvod Neprehliadnite vlavo Live Stream Predstavenia Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Live Stream Predstavenia Android 4.0 Ice Cream Sandwich

2

Sledujte s nami priamy prenos odhalenia dlho očakávaného upgradu od firmy Google. Ide samozrejme o Android 4.0. Mohli by sme vám samozrejme ponúknuť len odkaz na video stream, my vám však prinesieme aj textový doprovod s našimi pocitmi, či už dobrými alebo menej dobrými.


 

Informácie o udalosti

Názov: Android Ice Cream Sandwich Launch

Čas začatia: 4:00 GMT+2 (Lokálny čas v Bratislave)

Miesto udalosti: Honk Kong

Live Stream: youtube.com/android

Dúfame, že v túto skorú rannú hodinu zažijeme niečo, čo prinesnie medzi naše smartphony znovu-revolúciu toho, ako ich používame. Nová verzia Androidu by totiž mala spojiť Android 3.0 Honeycomb s verziami, ktoré sú momentálne používané telefónmi. Či to tak bude sa dozvieme už zachvíľu. Medzi tým si môžete prečítať čo by sme radi v novej verzii videli a samozrejme si to po ukončení celého programu celé zrekapitulujeme.

Mimo iné dnes nad ránom uzrie svetlo sveta aj nový model zariadenia Google Nexus. Ide o Google Samsung Nexus Prime. Je to celkom dlhý názov pre jedno zariadenie, väčšinou sa spomína bez „Samsung“ ale z našej strany chceme pripomenúť, kto za takým kvalitným zariadením stojí. Tu sú nejaké body toho, čo dnes večer očakávame.

Predstavenie Google Nexus Prime

  • 4.65 palcový Super Amoled HD Displej s rozlíšením 1280×720 pixelov
  • Dvojjadrový procesor
  • 1GB Pamäte RAM
  • 8 MPx Fotoaparát

Textový doprovod

Pre priebeh predstavenia Ice Cream Sandwich si prosím spustite okienko nižšie.