Úvod Novinky Google TV beží na Honeycombe: Pozrite si video

Google TV beží na Honeycombe: Pozrite si video

0

Zdá sa, že Google sa snaží získať nadvládu nad každým elektronickým zariadením. Jeden za druhým. Chris, človek, ktorému sa podarilo naportovať uniknutú verziu operačného systému od Googlu na jeho Smart TV natočil trinásť minútové video, v ktorom ukázal ako to na takom televízore vyzerá. Verzia, ktorú má Chris má v sebe Honeycomb a funguje na Logitech Revue.

V jeho videu popisuje základné funkcie a ukazuje niekoľko aplikácií, ktoré na Google TV skutočne fungujú. Tak isto nám predstavil widgety, Android market a aby boli spokojní naozaj všetci, tak ukázal aj hry.

Keďže Google TV nemá touchscreen, môže sa stať, že to bude veľmi zdĺhavé a nemotorné, kým sa dostaneme tak kam chceme. Je však príliš skoro dávať takéto názory a vyjadrenia, keďže sme to nevideli na vlastné oči.

Google ohlásil Google TV minulý rok v Máji, po tom ako sa začalo povrávať, že Google plánuje spojiť Android s pozeraním TV. V neposlednom rade sa Google snaží spolupracovať so Sony, Logitech a Intelom na tom, ako by mala vyzerať televízia budúcnosti.