Úvod Neprehliadnite vlavo Bližší Pohľad na Funkcie Ice Cream Sandwich: Nový Kalendár Vám Pomôže Naplánovať...

Bližší Pohľad na Funkcie Ice Cream Sandwich: Nový Kalendár Vám Pomôže Naplánovať Svoj Deň Lepšie Ako Kedy Koľvek Pred Tým

0

O Ice Cream Sandwich sme napísali už gazilióny článkov. Áno, je to špeciálne číslo, ktoré presne popisuje počet článkov, ktoré sme do dnešného dňa napísali ale ešte stále nekončíme. Ďalší na zozname vecí, ktoré Google vylepšil, je aplikácia Kalendár.

Najskôr musím povedať, že kalendár, ktorý používame teraz funguje veľmi dobre – pokrýva všetko to základné, ak neviete ako na to, prečítajte si našu recenziu. Môžete si zapisovať a prezerať vaše stretnutia, pozrieť si program celého týždňa alebo mesiaca. V podstate všetko, čo od kalendára potrebujeme. Ak ste však vyťažený aj tým, že si do kalendára zapisujete rôzne schôdzky, tak potom ste asi zistili, že ak máte kalendár plný, je veľmi ťažké sa v ňom vyznať ba dokoca aj len prečítať čo vás čaká. Jediný spôsob ako zistiť niečo o udalosti, ktorú si chcete prečítať, je na ňu kliknúť. Toto sa príchodom ICS zmení, pretože teraz v kalendári môžete používať funkciu pinch-to-zoom, teda si môžete priblížiť úplne čokoľvek.

 

Samozrejme používa Kalendár tak vychvaľovaný font Roboto, takže je oveľa jednoduchšie si niečo o udalosti prečítať.

Počas prezentácie nám Kalendár predstavili len tak zbežne a poznamenali, že to bolo len taký „rýchly pohľad na aplikáciu Kalendár“ a „ešte máme toho viac“. Myslím, že budeme musieť na ICS počkať a vyskúšať si to sami pred tým ako zistíme, čo všetko na nás čaká – zatiaľ je to ale veľmi pozitívny začiatok.