Úvod Neprehliadnite vlavo Pure Calendar Widget – Perfektná Náhrada pre Klasický Widget

Pure Calendar Widget – Perfektná Náhrada pre Klasický Widget

0

Pre človeka, ktorý aktívne používa Google Calendar, vstavaný widget jednoducho nedokáže naplniť všetky očakávania. Klasický widget nemá žiadne možnosti pre ovládanie, ktoré by mohol užívateľ využiť a naraz zobrazí vždy len jednu nadchádzajúcu udalosť. Jedna veľmi podarená náhrada je Pure Calendar widget. 

Pure Calendar Widget v sebe zahrňuje veľký výber veľkostí (2×2, 2×3, 2×4, 3×2, 3×3, 3×4, 4×1, 4×2, 4×3, 4×4), takže vyhovie naozaj každému, v každej situácii. Dajte si pozor, či máte nastavenú tú správnu veľkosť pred tým, než zmeníte nastavenia, pretože veľkosť sa potom už nedá zmeniť. Výzor je možné meniť pomocou jedného z množstva dostupných skinov a taktiež sa dá meniť priehľadnosť, ktorá dodá vašemu Androidu tú štipku elegancie.

K funkciám tohoto widgetu nemáme žiadne výhrady. Môžete si vybrať, ktorý z kalendárov zobraziť, ponúka taktiež kompabilitu s gTask a Astrid.

Prehľad Udalostí
Prehľad Udalostí

V menu sa dá nastaviť veľa nastavení, menovite teda: formát zobrazenia, možnosti zobrazenia kalendáru, úlohy, kalendáre udalostí a farby úloh, rozmiestnenie a systémové možnosti. S týmito nastaveniami, je takmer zaručené, že si ho každý bude vedieť nastaviť podľa seba.

Pure Calendar widget je dostupný na Android Markete za €1.49 a vyvíja ho Francois Deslandes. Všestrannosť tohoto widgetu rozhodne stojí za jeho cenu. Ak vám klasický kalendár nevyhovuje, toto je jeho perfektná náhrada.

[app]org.koxx.pure_calendar[/app]