Úvod Aplikácie Pulse – Všetky Novinky Na Jednom Mieste

Pulse – Všetky Novinky Na Jednom Mieste

0

Aplikácie na Android, ktoré zobrazujú novinky sú všetky v podstate veľmi podobné. Ak ste ako ja a používate namiesto slovenských a českých noviniek aj nejaké tie zahraničné, tak ste sa určite stretli s rovnakým pocitom. Sú absolútne užitočné, no na druhú stranu neprekonateľne nudné.

Pulse je aplikácia, ktorá berie novinky zo všetkých stránok, či už to sú novinky zo sveta politiky, počítačov alebo z čohokoľvek iného. Alphonso Labs, vývojári tejto aplikácie, sa rozhodli naformátovať novinky do ‚mriežky‘ namiesto klasického zoznamu. Pre zobrazenie najnovších článkov stačí scrollovať nadol a nahor pre zmenu zdroja noviniek a doprava alebo doľava pre prezrenie všetkých článkov.   Každý článok je reprezentovaný malým popisom s trochu väčším obrázkom a celé je to zabalené v čistom užívateľskom prostredí, s čiernou, modrou a sivou farebnou schémou.

[singlepic id=1 w=240 h=400 float=center]

Pridávanie nových zdrojov je výnimočne jednoduché. Stačí tapnúť na tlačítko ‚+‘ na spodku aplikácie a vybrať si zo zoznamu, ktorý je rozdelený do niekoľkých kategórií – od biznisu, zábavy a módy až po stravovanie, hranie, hudbu a IT. Každá kategória je nabitá najlepšími svetovými stránkami ale pokiaľ tam nieje tá vaša, stačí si ju jednoducho vyhľadať. Vývojári dokonca pridali funkciu, kde máte možnosť si vymeniť svoje zdroje s ďalším používateľom Pulse. Najväčšia výhoda Pulse je ale jeho dizajn. Viem, že je to príliš plytké a cliché ale Pulse už používam vcelku dlho a je to práve vďaka jeho vizáži. Ak mám napísať pravdu, tak radšej si budem scrollovať hore a dolu ako si len čítať tupé názvy noviniek.

  
A jeho výzor nekončí len pri prehľade všetkých noviniek. Článok sa otvorí v ich vlastnom prehliadači spolu s odkazom na plnú verziu a možnosťami článok zdieľať na Facebook či Twitter. Taktiež sa vysunie malé menu, ktoré vám zobrazí ostatné články z daného zdroju.

Je to práve kombinácia atraktívneho užívateľského rozhrania a efektívnej prezentácie informácií, čo robí z Pulse jednotku v novinkách. Je zadarmo a ak chcete svoje novinky v trošku zaujímavejšom podaní ako z normálnej RSS čítačky, tak by ste ho určite nemali prehliadnuť.

[app]com.alphonso.pulse[/app]