Úvod Aplikácie Pixlr-o-matic: Pridajte si do Fotiek Trochu Retra

Pixlr-o-matic: Pridajte si do Fotiek Trochu Retra

0

Ak hľadáte jednoduchú aplikáciu pre editovanie a zdieľanie fotiek pre váš smartphone, potom Pixlr-o-matic sa kvalifikuje ako kandidát, ktorého nemôžete prehliadnuť. Aplikácia ponúka množstvo rôznych efektov, ktoré vašej fotke pridajú naozaj zaujímavý výzor.

 

 

Ako všetky aplikácie od preslávených vývojárov, aj Pixlr-o-matic prichádza vo vychytanom a profesionálne vyzerajúcom užívateľskom prostredí. Hlavná obrazovka vám ponúkne tlačítko pre Foťák (pre zachytenie rýchlych momentiek) a tlačítko pre Fotky (pre vybranie obrázkov, uložených v galérii). Vpravo dole nájdete poslednú fotku, na ktorej ste pracovali, zatiaľ čo na ľavej strane nájdete zopár obrázkov, na ktoré môžete použiť efekty z Pixlr-o-matic.

 

Či už Appstore od Apple alebo Android Market, všade sa v poslednej dobe objavili aplikácie pre úpravu fotiek, napríklad Photolr, Lightbox, PicsIn, Magic Hour, Paper Camera a mnoho ďalších. Aj keď Pixlr-o-matic nemá toľko veľa funkcií ako ostatné aplikácie, jeho výborne spravený dizajn, krásne efekty, rýchle fotenie, upravovanie a zdieľanie fotiek z neho robí ideálneho kandidáta pre vyskúšanie.

[app]pixlr.OMatic[/app]