Úvod Aplikácie Glympse: Zdieľajte Svoju Polohu v Reálnom Čase

Glympse: Zdieľajte Svoju Polohu v Reálnom Čase

0

Glympse je aplikácia, ktorá dokáže zdieľať vašu polohu v reálnom čase s vašou rodinou alebo priateľmi. Jedna výhoda Glympsu alebo môžeme povedať, že najväčšia výhoda Glympsu je, že si môžete nastaviť expiračnú dobu, po ktorej Glympse automaticky vypne zdieľanie. To znamená, že ak chcete aby niekto vedel kde ste jednu hodinu, tak si nastavíte zdieľanie na jednu hodinu a po tomto čase sa automaticky vypne.

Glympse nepotrebuje prihlásenie sa do žiadnej sociálnej siete, stačí si ho nainštalovať a okamžite môžete zdieľať svoju polohu pomocou emailu. Samozrejme, že zdieľať svoju polohu môžete aj cez Facebook a Twitter ale nieje to nevyhnuteľnosť.

Sledovanie osoby pomocou Glympse
Sledovanie osoby pomocou Glympse

Glympse používa Google Maps a Streetview pre zobrazenie vašej polohy a príjemca vašej správy dostane odkaz, ktorý stačí len nasledovať a zobrazí sa im, kde sa presne nachádzate.

Webové prostredie je naozaj vydarené, informuje vás o postupe vášho „Glympsa“, s časom do cieľu a časom expirácie.

Prehľad nastavení pri odosielaní Glympsu
Prehľad nastavení pri odosielaní Glympsu

Niektorí z vás možno budú spomínať Google Latitude, ale Glympse sa sústredí na súkromie, ktoré si to u fanúšikov v Android Komunite vyhralo. Ak meškáte do práce, môžete poslať vaším kolegom email s vašou aktuálnou polohou.

Glympse je jedna z tých aplikácií, ktorú nebudete používať každý deň ale je tak neskutočne užitočná, že by ste ju v núdzi chceli mať pri sebe. Je veľmi špecifická ale aj veľmi užitočná.

 

Slovo na Záver

Pekná aplikácia pre zdieľanie vašej polohy, ktorá na rozdiel od Google Latitude chráni vaše súkromie.

[app]com.glympse.android.glympse[/app]