Úvod Hry Early Bird: Vážna Konkurencia Angry Birds

Early Bird: Vážna Konkurencia Angry Birds

0

V krajine banálnych právd je to práve „ranné vtáča, ktoré si nájde prvé svojho červíka“ alebo inak povedané,  „kto skôr príde ten skôr melie“. V krajine Androidu je to vták, ktorý je nasmerovaný na svoju korisť s minimálnym počtom dotknutí sa touchscreenu. Po dlhej sérií rôznych aplikácií s použitím fyziky je Early Bird spravený dosť dobre na to, aby ponúkol hráčom dostatočnú dĺžku hrania, či už len občasným alebo aj tým „hard core“.

V porovnaní s ďalšou extrémne populárnou ornitologickou aplikáciou, Early Birda nestrieľate na sériu trasúcich sa budov ale na presný cieľ. Nastreľte ho na vzdialenosť odkiaľ dokáže zobnúť a slizký nepriateľ nemá šancu.

Červík, ktorého musíte trafiť.
Červík, ktorého musíte trafiť.

 

Samozrejme, že čím ďalej sa v leveloch dostanete, tak tým ťažšími sa stávajú. Kontrolovanie vášho „vtáka“ je extrémne jednoduché. Potiahnite prstom v smere v ktorom chcete aby vtáčik letel a stane sa presne to, čo očakávate. Koľko bodov dostanete bude záležať na tom, na koľký krát sa vám podarí k červíkovi dostať.

 

Zatiaľ čo sme podobný štýl už videli, je len veľmi málo vývojárov, ktorým by sa podaril takýto kúsok s peknými animáciami, grafikou a celkovým dojmom. Plus, pokušenie dokončiť level na 3 zlaté hviezdičky je jedno z tých, ktoré vás nikdy nesklame.

 

Slovo na Záver

Early Bird rozhodne nieje jedna z najoriginálnejších aplikácií na Android Markete ale je to určite jedna z najpodarenejších.

[app]com.booyah.birds[/app]