Úvod Aplikácie Documents To Go: Veľa Muziky za Veľa Peňazí

Documents To Go: Veľa Muziky za Veľa Peňazí

0

Documents To Go je pravdepodobne najstarší člen výboru pre zobrazovanie office dokumentov, keďže je už s nami, mobilnými prívržencami od čias, keď bol Palm alfa samec na trhu. Ak teda potrebujete aplikáciu pre Android, ktorá sa dokáže postarať o všetky vaše dokumentové potreby, nehľadajte ďalej, Documents To Go to má všetko v sebe.

Documents To Go je rozhodne lepšia aplikácia ako bola pred rokmi. Stále si môžete zosynchronizovať svoje dokumenty medzi smartphonom a počítačom pomocou dedikovanej aplikácie, ktorá je dodaná úplne zadarmo, ale teraz je dokonca možné len chytiť dokument a jednoducho ho preniesť na zariadenie, alebo namiesto toho použiť Google Docs. Documents To Go nebude mať žiadne problémy so stiahnutím súborov z cloudovej služby od Google a dokonca ich aj aktualizuje keď kliknete na tlačítko „Uložiť“. Je to veľmi pekné ale znovu sa stretávame s tým, že verzia pre Android nedokáže toľko, ako verzia pre iPhone, ktorá dokáže spolupracovať aj s Dropboxom.

Prehľad Funkcií
Prehľad Funkcií

 

V čom je ale aplikácia Documents To Go naozaj dobrá je práca so súbormi z Microsoft Office. Pri PowerPoint prezentáciách možno stratíte pár fontov a niektorým obrázkom budú chýbať pokročilejšie animácie, ale text by mal byť stále tam, kde má byť. To isté platí o súboroch z Wordu.

V podstate sú to presne súbory z Microsoft Word pri ktorých ukáže táto aplikácia čo v nej skutočne je. Aplikácia vám umožní kontrolovať štýly textu, riadkovanie, zarážky a prekvapujúco aj štýly paragrafov.

Podpora Excelu je taktiež na vysokej úrovni. Documents To Go podporuje komplexné rovnice, vzorce a výpočty, ktoré pri testoch donútili QuickOffice vyvesiť bielu vlajku a potupne sa vzdať.

Documents To Go je síce drahá aplikácia, ale je taktiež aj jediná, ktorá je na naozajstnej biznis úrovni so všetkým, čo k takémuto produktu patriť má. Momentálne je dostupná zadarmo pre vyskúšanie a neskôr si môžete zakúpiť aj licenciu, ktorá rozhodne nieje jedna z tých najlacnejších.

[app]com.dataviz.docstogo[/app]

[app]com.dataviz.docstogoapp[/app]