Úvod Hry Cordy – Pomôžte Robotkovi

Cordy – Pomôžte Robotkovi

2

Android aplikácia Cordy je hra v ktorej máte za úlohu pomôcť Robotovi Cordymu rozsvietiť jeho svet. Na ‚rozsvietenie‘ svetu budete používať vypínače v tvare malej žltej planéty. Možno to znie jednoducho no celá hra je pomerne ťažká, keďže týchto vypínačov tam je každým levelom stále viac a viac a vy ich musíte zapnúť všetky aby ste postúpili do ďalšieho kola.  Každý level prináša nové prekážky, ktorým budete musieť predísť aby ste vedeli v leveli pokračovať.

 

Ovládanie sa skladá zo štyroch tlačidiel, dva smerové ktoré určia smer ktorým sa Cordy poberie, Akčné tlačidlo, ktoré je v tejto hre veľmi dôležité a nakoniec tlačidlo pre skok. Celá hra sa odohráva v 3D prostredí, ktoré je jednoducho úžasné. Celková hra bola navrhnutá vynikajúco s obrázkami rôznych prostredí a s inštrukciami v prípade že natrafíte na novú prekážku.

Celkovo je hra veľmi unikátna so skvelou 3D grafikou.  Aktuálne jediná dostupná verzia je neplatená verzia a bude zaujímave sledovať, či vývojári prídu s novými kolami, ktoré nás zabavia na dlhšiu dobu.

[app]com.silvertree.cordy&hl=en[/app]