Úvod Hry Airport Mania – First Flight

Airport Mania – First Flight

0

Riadenie Letovej Prevádzky nieje hra. No, v podstate tak vyzerá ale je to tiež veľmi seriózny biznis. Ale ani to nieje celkom pravda. V prípade Airport Mania ide o rozprávkové vystrájanie s rôznymi funkciami letiska a mnohými úlohami, ktoré potrebujú byť dokončené tak rýchlo a efektívne ako sa len dá, aby bol chod letiska čo najplynulejší.


Airport Mania začína s tutoriálom, ktorý vás naučí základy pristávania lietadiel, vykladanie ich karga, ich zaparkovanie, natankovanie, opravovanie a potom ich znovu vypustenie na oblohu.

Keď dokončíte tento komplexný tutoriál, začne poriadne hranie. Svoju kariéru začnete na základnom letisku s pár bránami a postupne sa budete dostávať do väčších a lepších letísk. Pri hraní si môžete vylepšovať letisko pridaním nových ‚layover‘ miest (miesta, kde parkujú lietadlá, ktoré inde nemajú miesto), zlepšovaním brán pre zrýchlenie naloženia a vyloženia cestujúcich a ostatné veci, ktoré budú udržiavať vaše lietadlá – ktoré vo všetkej svojej nakreslenej kráse majú emócie – šťastné.

Ak dokážete udržať lietadlá v chode a ich emócie v zelenej rovine, ste na správnej ceste k víťazstvu. Ak vám však tieto úlohy budú trvať pridlho, vaše lietadlá prestanú byť štastné a to ovplyvní aj vaše skóre.

Okrem vylepšovania letísk/pristávania lietadiel, je tu tiež trofejová miestnosť, kde môžte okrem iného vidieť svoj pokrok, svoje rekordy v počte pristaných lietadiel v jednej hre, najviac opravených lietadiel, porodené dieťa na zemi namiesto vo vzduchu a rýchly prenos darcovského orgánu.

Airport Mania – First Flight sa dá zaobstarať za €0.99. Na výber máte aj neplatenú verziu, ktorá je však ako sa dá očakávať limitovaná. Z môjho pohľadu sa za necelé euro zabavíte oveľa viac, ako by ste čakali.

Airport Mania – First Flight

Airport Mania FREE