Xiaomi je spoločnosť, ktorá okrem smartfónov, tabletov a notebookov vyrába aj iné užitočné veci. Príkladom je Xiaomi Wowstick, elektrický skrutkovač v peknom, kovovom obale, ktorý by nemal chýbať v tvojej výbave.

Skrutkovač je poháňaný dvomi AAA batériami s výdržou 8 hodín nepretržitej práce alebo pol roka v pohotovostnom režime. Čo z neho robí skutočného pomocníka je až 6 rôznych oceľových nadstavcov, s ktorými si poradíš snáď so všetkým čo budeš potrebovať odskrutkovať alebo zaskrutkovať.

Xiaomi Wowstick so všetkými nadstavcami (nie všetky sú v balení)

Skrutkovač okrem toho ponúka šikovné LED svetlo, aby ste videli na to, čomu sa potrebujete venovať, ako aj pekné puzdro pre uloženie. Či už sa venujete skladaniu počítačov, oprave mobilov alebo len chcete mať k dispozícii takto šikovného pomocníka, Xiaomi Wowstick vám s tým pomôže.

234-gramov vážiace zariadenie pritom nie je rekordne drahé. Jeho cena je aktuálne 31,03 €, pričom táto akciová cena skončí o 8 dní a 8 hodín (v čase písania tohto článku).

Ak by ste chceli o čosi novší model, ten je dostupný za 65,21 €, no ponúka vstavanú nabíjateľnú batériu, modernejší dizajn a až 10 nadstavcov.

Tak čo, vyskúšate ho alebo ho už nebodaj máte doma? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!