Úvod Anketa VÝSLEDKY: Slováci začiatkom tohto roka preferujú túto vlajkovú loď!

VÝSLEDKY: Slováci začiatkom tohto roka preferujú túto vlajkovú loď!

2
Pred dvoma dňami sme sa vás opýtali jednoduchú otázku. Ktorá vlajková loď vás tento rok oslovila najviac? Výsledky už máme, tak sa na to poďme pozrieť.

Z výberu, do ktorého sme zaradili novinky od Samsungu – Galaxy S8S8+, LG G6, Xperia XZ Premium, Huawei a jeho P10/P10 Plus, ako aj novinku na trhu, Xiaomi Mi 6 ste vybrali víťaza.

Najviac hlasov dostali nové smartfóny od Samsungu. Z celkového počtu 731 hlasov347 putovalo práve na ich adresu. Celkom pôsobivé! Samsung si tak u našich čitateľov zaknihoval celkom 47 % obľubu.

Prekvapivé je však druhé miesto. Namiesto výrobcov, ktorí bežne operujú na slovenskom trhu by až 16 % z vás (120 hlasov) siahlo po novinke z dielne Xiaomi. Nedá sa povedať, že by ste spravili zle, koniec koncov, Xiaomi Mi 6 je naozaj vycibrený smartfón plný úžasne výkonných komponentov. Vzhľadovo taktiež nevyzerá najhoršie.

Približne v strede zoznamu sa umiestnila vlajková loď z dielne Sony, Sony Xperia XZ Premium, ktorá dokáže natáčať videá so snímkovacou frekvenciou až 960 fps. Japonský výrobca tak na Slovensku má silné zastúpenie, z čoho môže vyťažiť aj tento rok.

Tretia priečka patrí ostrieľanej dvojici Huawei P10 a P10 Plus. Už aj minuloročná generácia týchto smartfónov veľmi zapôsobila, a tak sa dalo čakať, že podobný úspech zaznamenajú aj tento rok.

Na chvoste zoznamu nájdeme LG G6, ktorý prekvapivo oslovil len 7 % z vás (50 hlasov), ako aj HTC U Ultra, ktorý nazbieral len 10 hlasov (1 %). Vyzerá to teda tak, že sa LG, ako aj HTC, minimálne čo sa našich čitateľov týka, budú musieť posnažiť.

Tak čo, čakali by ste takýto výsledok? Dajte nám v diskusii nižšie vedieť, ktorú vlajkovú loď by ste si vybrali vy a prečo! Tešíme sa na vaše názory.