Úvod Zariadenia VIDEO: Rýchlosť a multitasking smartfónu Vernee Apollo X so 4 GB RAM

VIDEO: Rýchlosť a multitasking smartfónu Vernee Apollo X so 4 GB RAM

1
Vernee Apollo X

Vernee Apollo X sa začne predávať už tento týždeň, presnejšie od zajtra. Výrobca naň láka bohatou pamäťovou výbavou. Okrem 4 GB RAM pribalí aj 64 GB úložisko.

Podľa výrobcu takéto kapacity pamätí zabezpečia spoľahlivý a rýchly chod smartfónu a zároveň si môže užívateľ uložiť veľké množstvo digitálneho obsahu. To, ktoré sa nezmestí do internej pamäte, môže presunúť až na 128 GB microSD kartu.

Vernee Apollo X nie je vybavený najnovším čipsetom ani ultra jemným QHD rozlíšením. Čipset Helio X20 pochádza z minulého roka, stále však ponúka viac ako dostatočný výkon. FHD 1080p rozlíšenie 5,5-palcového displeja už je viac-menej štandardom.

Vernee Apollo X

Vernee si myslí, že sú kapacity pamätí rovnako dôležité, ako samotný výkon alebo napríklad kvalita displeja. V podstate s ním môžeme súhlasiť, aj keď sa pri výkonnejších čipsetoch automaticky zvykne používať väčšia kapacita RAM a aj objemnejšie úložisko.

Rýchlosť a multitasking modelu Apollo X výrobca predviedol na nedávnom videu, ktoré nájdete nižšie.

Vernee Apollo X má oproti minuloročnému predchodcovi Apollo Lite väčšiu batériu s kapacitou 3500 mAh a používa operačný systém VOS. Ten je založený na OS Android vo verzii 6.0 Marshmallow a má sa od jej čistej formy líšiť len minimálne. Predpokladáme, že výrobca pridá pár softvérových funkcií.

Vernee sľubuje stabilný a rýchly chod, o čom sa presvedčíme až pri prípadnom testovaní. Každopádne je škoda, že daný model neprichádza už s najnovším OS Android Nougat. Aktualizácia snáď na seba nenechá dlho čakať. Hlavným lákadlom modelu Vernee Apollo X je bezpochyby cena.

Cena

Vernee Apollo X má stáť 230 dolárov, no jeho cenu si môžete veľmi ľahko znížiť až na 190 dolárov. Po zadaní e-mailu na oficiálnej stránke výrobcu obdržíte zľavový kód, pomocou ktorého si zľavu pri objednávke uplatníte. Uskutočniť sa bude dať od zajtra.

Zobraziť stránku pre Vernee Apollo X