Úvod Aplikácie TIP: Vymažte z fotografie nežiadúce objekty, osoby alebo škvrny pomocou novej aplikácie

TIP: Vymažte z fotografie nežiadúce objekty, osoby alebo škvrny pomocou novej aplikácie

1

Poznáte to. Zhotovíte úžasnú fotografiu západu slnka, zaujímavej budovy alebo kultúrnej pamiatky a inak skvelú snímku pokazí náhodný okoloidúci.

Na peknej fotografii mesta tiež nemusí vyzerať zrovna lákavo napríklad preplnený kontajner na odpadky vo vedľajšej ulici.

Našťastie existujú nástroje, ktoré vám pomôžu sa týchto nežiadúcich objektov zbaviť. Jedným z nich appka TouchRemove, ktorá je úplne nová.

Do obchodu Google Play dorazila len nedávno a stále pracuje v režime otvorenej beta verzie. Svieti pri nej síce cena približne jedného eura, no stiahnuť sa dá zadarmo. Touch Remove má status ešte nevydanej aplikácie.

Aplikácia nemá zrovna najprepracovanejšie používateľské prostredie a nie vždy pracuje korektne. Hlavne menšie objekty vo väčšej diaľke ale eliminuje spoľahlivo. Objekty môžete okrem odstránenia aj klonovať.

touch remove

Aplikácia sa hodí aj pri škvrnách či iných nedostatkoch, ktoré sa môžu na snímke objaviť. Často sa o ne postará odrazené svetlo či zašpinené sklo objektívu fotoaparátu. Aplikáciu odporúčame vyskúšať hlavne teraz, keď je stále k dispozícii zadarmo.

Autor bude na jej funkcionalite a snáď aj dizajne pracovať ďalej a s postupom času môže ísť o veľmi funkčný a šikovný nástroj pre vylepšenie fotografií.

Appku Touch Remove nájdete v obchode Google Play na >tejto adrese<.